New
Sale
Placa de indreptare Black Idol DEWAL 03-402
Placa de indreptare Black Idol DEWAL 03-402

Placa de indreptare Black Idol DEWAL 03-402

975 lei

în Chișinău este
în Moldova este

Descriere produs:


Creați un aspect de lux cu placa DEWAL Black Idol

Aceste clești sunt concepute pentru cei cărora le place să folosească un instrument atât pentru coafare, cât și pentru îndreptare. Finisajul mat al corpului Black Idol previne alunecarea în timpul funcționării, iar corpul semicircular simplificat vă permite să creați bucle regulate și frumoase.

Pânzele ușor alungite de 110 mm se închid strâns pe toată lungimea și prind cu ușurință fire largi, accelerând procesul de coafare. Acoperirea cu turmalină conferă pânzei o netezime asemănătoare oglinzii, datorită căreia cleștele alunecă lin prin păr fără să se agațe de ele.

O gamă largă de temperaturi de la 170 la 230 ° C vă permite să coafați pe orice tip de păr. Mod confort pentru păr fin - 170 ° C, pentru păr mediu - 190-210 ° C, pentru păr grosier și creț 230 ° C. Puteți seta temperatura dorită folosind un termostat electronic convenabil. Temperatura maximă este atinsă în doar 1,5 minute.

Acest model are o funcție de oprire automată după 30 de minute. Rețineți că luminile indicatoare de temperatură sunt, de asemenea, limitatoare. Aceasta înseamnă că, atunci când creați stilul, este recomandat să atingeți corpul pensei nu mai departe de aceste semne.

Butonul de blocare situat în partea de jos a carcasei blochează ferm cleștele în poziția închis. Datorită acestei funcții, instrumentul ocupă mai puțin spațiu în timpul depozitării.


Placa Black Idol, iar stilul dvs. va fi atrăgător.


- Acoperire cu titan-turmalină a pânzelor;

- Pânze plutitoare;

- Termostat electronic;

- display LED;

- Temperatura de lucru 170, 190, 210, 230 ° С;

- Oprire automată după 30 de minute;

- Dimensiunea lamelor de lucru este de 24 x 110 mm;

- Putere 57 W;

- Cablu de alimentare rotativ 360 ° 2,5 m.