Placa de indreptare GRAY TITANIUM DEWAL 03-66

980 lei

în Chișinău este
în Moldova este

Descrierea produsului:


Placa de îndreptare DEWAL Grey Titanium 03-66 sunt o soluție convenabilă pentru îndreptarea părului de înaltă calitate, fără a afecta structura acestuia. Clestele de îndreptare utile și funcționale vă ajută să coafați toate tipurile de păr. Un termostat special vă permite să modificați temperatura dispozitivului și să creați un mod optim pentru îndreptarea părului grosier și deteriorat. Forma subțire permite un volum de rădăcină luxos și este potrivită pentru tunsori scurți.


Clestele de îndreptare DEWAL Grey Titanium 03-66 au un strat special de turmalină din titan. Turmalina creează ioni care neutralizează complet electricitatea statică a părului, măresc elasticitatea și creează o strălucire asemănătoare oglinzii. Titanul face ca structura pensei să fie rezistentă la uzură și să nu fie susceptibilă la deteriorări mecanice.


Acoperirea specială garantează încălzirea uniformă a penselor, precum și cea mai rapidă îndreptare datorită netezimii impecabile a suprafeței. Părul devine perfect drept și ușor de manevrat.


Clestele profesionale se încălzesc cât mai repede posibil și mențin temperatura optimă pe întreaga perioadă de utilizare. Temperatura de lucru pentru încălzirea plăcilor este de 140-230 de grade.


Caracteristici:
Marca DEWAL
Tastați Plăci de îndreptat părul
Dimensiuni produs 29 x 7 x 3 cm
Culoare Gri
Putere, W 105
Termoregulator mecanic
Lungimea lamelor de lucru, cm 9
Temperatura maximă de funcționare, С 230
Temperatura minimă de funcționare, С 140
Plăci de acoperire Titan-turmalină
Tip panza Smooth
Lățimea lamelor de lucru, cm 2,5