Descrierea produsului:

ULTIMATE este un aparat de tuns mic și elegant, cu un corp bej auriu.

Caracteristicile sale distinctive sunt o înălțime de tăiere de 0,2 mm și un afișaj care arată procentul de încărcare rămas. Pe ambele părți ale corpului tăietorului există niște degete, datorită cărora mâna maestrului nu obosește nici măcar cu o tunsoare lungă.


Trimmer 03-016 Ultimate este conceput pentru a crea contururi, tranziții netede și modelarea bărbii. Înălțimea de tăiere a tundătorului - 0,2 mm. Pentru alte lungimi, puteți utiliza atașamentele care vin cu kitul (2, 3, 4 mm). Dinții blocului de cuțit al tăietorului sunt adânci și acest lucru vă permite să lucrați pe pieptene, precum și să faceți liniile necesare 

Unitatea de lamă poate fi îndepărtată cu ușurință folosind o șurubelniță Vă recomandăm să curățați și să ungeți în mod regulat unitatea de lamă, deoarece curățenia unității de lamă este direct legată de durata de viață a sculei.

Tunderea este foarte ușoară - doar 135 de grame. Pe partea din spate a corpului tundătorului, se aplică un design texturat datorită acestui fapt, tunderea nu alunecă în mână în timpul funcționării.

Când bateria este complet încărcată, aparatul de tuns funcționează continuu timp de 90 de minute. Afișajul arată timpul de funcționare rămas al tunsului ca procent. Tunderea are o baterie Li Ion de nouă generație fără efect de memorie. Acest lucru este foarte convenabil, deoarece dacă instrumentul s-a epuizat și trebuie să continuați tăierea, îl puteți conecta și continua să lucrați.

Durează 60 de minute pentru a încărca complet bateria. Dacă acționați tunderea în timpul încărcării, aceasta nu se va încărca. Când este complet încărcat, afișajul va afișa 100, iar pictograma de încărcare va deveni albastră. Numerele de pe afișaj indică procentul (%) de încărcare


Caracteristici:
Marca DEWAL
Tip Tundere par
Alte caracteristici Procentul de încărcare rămasă afișată
Culoare Auriu
Baterie Baterie litiu-ion (Li-Ion)
Greutate, gr 135
Înălțimea duzei 2, 3, 4 mm
Înălțimea de tăiere, mm 0,2
Afișează Da
Numărul de rotații pe minut 5500
Material cuțit Metal
Duze, buc. 3
Alimentare rețea baterie
Lățimea cuțitului 41 mm
Durata de viață a bateriei, min 90