Specificații:

Marca DEWAL

Tastați tunderea părului

Alte caracteristici 2 blocuri de cuțite, alimentate cu 1 baterie AA

Dimensiuni produs 3,5 x 3,5 x 15 cm

Culoare neagră

Înălțimea de tăiere, mm 1

Cuțit material Metal

Pe baterii

Cuțite demontabile, buc. 2


Descrierea produsului:

Masina de tuns pentru nas și urechi DEWAL 03-802 este un design convenabil pentru tunsul delicat al părului, atât într-un salon de coafură profesionist, cât și acasă. Mașina convenabilă are o greutate ultra-ușoară și o formă ergonomică, creând toate condițiile pentru o funcționare confortabilă. Tunsul profesional al nasului și urechii este echipat cu două tăieturi de înaltă calitate, care vă permit să tăiați părul cât mai confortabil.

Tăietorul DEWAL 03-802 pentru nas și ureche este potrivit și pentru modelarea delicată a sprâncenelor și a aripilor, permițându-vă să creați aspect elegant. Construcția robustă și profesională are un design excelent și va deveni un accent luminos printre accesoriile de coafură.

Mașina funcționează într-un mod minim de zgomot, oferind condiții confortabile pentru implementarea unei tunsoare și este soluția optimă pentru lucrul profesional într-un salon de coafură. Este un dispozitiv convenabil pentru tăierea părului în cele mai inaccesibile locuri. Proiectarea profesională rulează pe bateria standard AA 1.