Placa de par cu infrarosu INFRARED DEWAL 03-059

1380 lei
Garanție 12 luni

în Chișinău este
în Moldova este

Placa de îndreptare DEWAL 03-059 este un dispozitiv profesional de indreptare a parului cu funcție de infraroșu. Instrumentul îndreaptă perfect, încălzește ușor cuticula părului, oferind o îmbunătățire semnificativă a structurii părului. Dispozitivul poate fi utilizat pentru proceduri de insanatosire a parului datorită funcției infraroșu.

Placa de îndreptare DEWAL 03-059 are o formă de corp rotunjită specială și permit nu doar îndreptarea părului, dar creează și bucle luxoase. Plăcile plutitoare se încălzesc uniform și surprind în mod convenabil fiecare fir, creând orice fel de coafură de înaltă calitate. Datorită structurii speciale a plăcilor, părul nu este ciupit și nu este rănit.

O acoperire turmalină specială este un generator natural al procesului de ionizare, afectând benefic structura oricărui fir de păr. Datorită efectelor ionilor, părul nu este electrificat, elasticitatea lor este crescută, buclele dobândesc o strălucire perfectă.

Acoperirea ceramică permite pânzelor să se încălzească uniform la temperatura dorită. Dispozitivul are un vârf rezistent la căldură, pe suprafața structurii există rate speciale care împiedică arsurile în timpul lucrului la crearea coafurii. Domeniul principal de temperatură al dispozitivului este de la 130 până la 230 de grade.


Caracteristici tehnice

Acoperire din turmalină ceramică

Pânză plutitoare de sus cu radiații infraroșii

Regulator electronic de temperatura

Ecran digital

Temperatura de operare 130-230 ° C

Etapa de temperatură: 10 ° С

Oprire automată după 60 de minute

Dimensiunea pânzei de lucru 25 x 110 mm

Putere 45 W

Cablu de rețea rotativ la 360 ° 2,7 m

Buton de blocare a pânzei