Ondulatorul DEWAL TitaniumT Pro cu termostat 03-33T este soluția optimă pentru lucrări profesionale de înaltă calitate la crearea de bucle impecabile. Sfarcurile profesionale vor deveni un dispozitiv original pentru crearea de coafuri elegante pe părul de orice lungime. Designul are un controler electronic de temperatură și un afișaj încorporat, care arată nivelul temperaturii reglabile.


Ondulatorul DEWAL TitaniumT Pro cu un regulator de temperatură 03-33T este capabil să se încălzească de la 140 la 200 de grade. Suprafața structurii este echipată cu un strat de titan-turmalină având caracteristici funcționale excelente. Titanul asigură funcționarea fiabilă a dispozitivului, iar turmalina creează cele mai sigure condiții de curling și, datorită procesului de ionizare, îmbunătățește semnificativ starea părului, oferindu-i o strălucire și o elasticitate specială.


Designul aparatului profesional este echipat cu un vârf special cu rezistență la căldură. Diametrul fierului de curling este de 33 mm și este optim pentru crearea buclelor clasice îngrijite. Puterea produsului este de 75 wați.


Alte caracteristici Sfat rezistent la căldură

Culoare neagra

Diametrul fierului de curling 33 mm

Putere 75W

Putere, W 75

Culoarea principală Negru

Acoperire din fier curling titan-turmalină

Temperatura de operare 140-200 C

Pen-ul moale touch Da

Termostat electronic