Ondulatorul de păr DEWAL TitaniumT Pro cu regulatorul de temperatură 03-38T este special conceput pentru utilizare profesională.

Procedura pentru ondularea părului cu ajutorul unui fier ondulat Dewal va deveni confortabilă și convenabilă și va oferi un stil de înaltă calitate într-o perioadă scurtă de timp.

Datorită unui dispozitiv modern de la un brand străin, crearea de bucle elegante devine o sarcină ușoară chiar și acasă.


Ondulatorul de păr DEWAL TitaniumT Pro cu termostatul 03-38T vă va permite să creați coafuri voluminoase datorită capacității de a vă înfățișa bucle mari. Dispozitivul profesional este echipat cu un controler de temperatură care vă permite să variați temperatura în funcție de complexitatea coafării, precum și în funcție de structura părului. Chiar și părul fragil poate fi ondulat în siguranță la o temperatură de pornire scăzută.

Proiectarea profesională conține un strat de titan-turmalină care oferă cele mai sigure permisiuni. Acoperirea din titan asigură rezistența și fiabilitatea dispozitivului principal, iar turmalina restabilește efectiv părul, creând efectul ionizării.

Puterea unui dispozitiv profesional este de 75 W, temperatura de funcționare a structurii este optimă și variază între 140 și 200 de grade. Firul are un unghi optim de rotație și vă permite să utilizați confortabil dispozitivul.

Alte caracteristici Sfat rezistent la căldură

Culoare neagra

Diametrul fierului de curling 38 mm

Putere 75W

Putere, W 75

Culoarea principală Negru

Acoperire din fier curling titan-turmalină

Temperatura de operare 140-200 C

Pen-ul moale touch Da

Termostat electronic