Ondulator de păr DEWAL Red Titanium 03-2038 - cel mai bun instrument pentru crearea de coafuri de orice tip. Datorită comodității designului, a fost posibil să creezi ușor și convenabil bucle elegante și coafuri creative. Forma ergonomică a fierului de curling vă permite să țineți în mod convenabil dispozitivul în mână și să desfășurați activități profesionale confortabil pe tot parcursul zilei. Temperatura de lucru a încălzirii fierului de curling atinge 200 de grade și vă permite să formați bucle chiar și pe părul cel mai obraznic.


Lungimea lamei de lucru este de 15 cm și este cea mai confortabilă și mai convenabilă pentru maestru. Fierul de curling profesional dewal este echipat cu un strat special de titan-turmalină, care vă permite să creați ionizare pentru restaurarea părului. De asemenea, acoperirea contribuie la rezistența maximă la uzură a fierului de curling și garantează o viață lungă a dispozitivului.


Ondulator de păr DEWAL Red Titanium 03-2038 este cea mai bună soluție pentru utilizare profesională. Designul este echipat cu un vârf termic special, ceea ce face utilizarea confortabilă și convenabilă a dispozitivului. Diametrul fierului de curling este de 38 mm. și este optimă pentru crearea unui stil clasic. Există un suport încorporat convenabil.

Alte caracteristici Vârf rezistent la căldură, lamă de lucru extinsă

Culoarea rosie

Diametrul fierului de curling 38 mm

Putere, W 50

Culoare primară Roșu

Acoperire din fier curling titan-turmalină

Temperatura de operare 200 C