Placa gofre PRO-ZWIDE DEWAL 03-84

490 lei
Cantitatea

în Chișinău este
în Moldova este

Gofre DEWAL Pro-ZWide 03-84 este o soluție originală pentru crearea stilului creativ în condiții profesionale și casnice. Tongs-urile de ondulare sunt ideale pentru a crea un aspect neobișnuit și oferă un stil sigur pentru orice păr. Dispozitivul este ideal pentru crearea de coafuri frumoase.


Curele de ondulare DEWAL Pro-ZWide 03-84 au un regim optim de temperatură pentru crearea în condiții de siguranță a stratului de orice tip. Căldura este distribuită uniform pe plăci, asigurând coafarea sigură în cel mai scurt timp posibil. Modelul profesional al forcepsului are un strat special de turmalină din titan. Titanul asigură rezistența maximă la uzură și rezistența produsului, protejând dispozitivul de stresul mecanic și, de asemenea, vă permite să folosiți orice produse cosmetice de styling, fără a dăuna suprafeței produsului.

Temperatura de încălzire a cârligelor poate fi de până la 200 de grade, oferind o coafură chiar și pe părul rigid și obraznic. Cablul rotativ convenabil este cel mai convenabil de utilizat.


Tipul bretelei

Alte caracteristici Rotirea cordului

Culoare neagra

Putere, W 48

Lungimea pânzei de lucru, cm 9

Temperatura maximă de lucru, C 200

Temperatura minimă de lucru, C 200

Acoperire cu plăci de titan-turmalină

Tip pânză ondulare mare

Lățimea pânzelor de lucru, cm 5