Masina de frezat (0,5 - 2 mm) FREESTYLE DEWAL 03-077 Gold

780 lei

în Chișinău este
în Moldova este

Mașina de tuns auriu DEWAL FREESTYLE 03-077 este o mașină convenabilă cu baterii pentru îndepărtarea masei. Funcționează fără reîncărcare până la 180 de minute.

O caracteristică distinctivă a acestei mașini este un corp ergonomic, ușor îngustat până la bază. Mașina este foarte confortabilă să vă țină în mână datorită greutății sale ușoare, adâncirilor speciale pentru degete și a unei suprafețe ondulate, situate pe partea din spate a carcasei. Greutatea mașinii nu se simte practic, nu alunecă din mâini nici în timpul celei mai lungi lucrări.

De regulă, maestrul pornește foarte des și oprește mașina în timpul funcționării. La mașina de scris DEWAL FREESTYLE, butonul de pornire este amplasat clar în mijlocul părții carcasei, ceea ce vă permite să porniți și să opriți mașina cu o singură mână.

Cuțitul este realizat din oțel aliat, dinții lui sunt ușor rotunjiți, este convenabil să efectuați mișcări netede cu acest cuțit în timpul funcționării. Dintii rotunjiti ai blocului de cutit ridica usor parul, ceea ce nu numai ca este foarte convenabil in timpul taierii, dar ofera si o atitudine blanda la nivelul scalpului. Reglarea netedă de la 0,5 până la 2,4 mm vă permite să obțineți rezultatul de care aveți nevoie, chiar și fără a schimba frecvent duze. În trusă există duze de 1,5 și 4,5 mm necesare pentru frizer.


Specificații:

- Tip de alimentare: baterie, rețea

- Puternic motor rotativ fiabil și fiabil, 5500 rpm.

- Baterie cu litiu-ion (Li-Ion)

- Durată de viață a bateriei: 180 minute

- Încărcare baterie: 180 minute

- indicator de încărcare

- greutate 270 g

- Reglați înălțimea de tăiere de la 0,5 la 2 mm

- Bloc cuțit: oțel, lățime 45 mm

- 6 duze: (1,5; 3; 4,5; 6; 10; 13 mm)