Placa de indreptare BLACK TITANIUM DEWAL 03-108

950 lei
Cantitatea

în Chișinău este
în Moldova este

Placa de îndreptare Black Titanium 03-108 este un dispozitiv compact pentru crearea stilului în condiții profesionale, precum și soluția optimă pentru uz casnic. Pinza convenabilă îndreaptă perfect părul și, de asemenea, datorită formei speciale a plăcilor, buclele pot fi ondulate.

Tongs-urile de îndreptare de titan negru DEWAL au plăci speciale cu un strat de turmalină din titan, care nu rănesc părul și nu le distrug structura. Datorită efectelor ionizării, turmalina este capabilă să ofere părului o strălucire oglindă și moale luxoasă. Jambierele alunecă ușor peste păr, reducând nivelul traumatismelor.

Temperatura suprafeței de lucru a plăcii de încălzire este de la 140 până la 230 de grade și este optimă. Produsul este echipat cu un indicator luminos. Cablul rotativ convenabil cu funcție de agățare este cel mai confortabil de utilizat. Puterea produsului este de 105 wați. Dimensiunea pânzelor unui dispozitiv profesional este de 25x90 mm.

Aparatul este soluția optimă pentru crearea în condiții de siguranță a coafurilor zilnice. Îndreptați sau vânturați buclele confortabil și fără a dăuna părului, a fost posibilă datorită unui dispozitiv profesional cu caracteristici funcționale excelente.

Tip Îndrepător de păr
Alte caracteristici Plăci plutitoare
Culoare neagra
Putere, W 105
Regulator de temperatură Mecanic
Lungimea pânzei de lucru, cm 9
Temperatura maximă de lucru, C 230
Temperatura minimă de lucru, C 140
Acoperire cu plăci de titan-turmalină
Tipul pânzei netede
Lățimea pânzelor de lucru, cm 2,5