Ondulatorul Dewal Curl Up cu un regulator de temperatură 03-1932R este un dispozitiv profesional convenabil pentru crearea unui stil romantic sub formă de bucle.

Un fier elegant de curling cu o formă conică asigură crearea unei forme obișnuite de curl.

Fierul ondulator Dewal este conceput pentru a crea bucle mici și medii și este optim pentru activitatea profesională a unui coafor. Caracteristicile operaționale ridicate asigură funcționarea armonioasă și funcțională a dispozitivului, creând condiții pentru utilizarea frecventă în condiții profesionale.

Ondulatorul de păr Dewal Curl Up cu un regulator de temperatură 03-1932R are un diametru diferit al suprafeței de lucru, care este de la 19 la 32 cm, ceea ce vă permite să creați metode de coafare variabile în funcție de tipul feței și structura părului.

Curlingul tehnologic vă permite să creați rapid și eficient bucle și are o temperatură de încălzire de 120-200 de grade. O acoperire specială de titan-turmalină asigură utilizarea în siguranță a fierului de călcat cu efect blând asupra structurii părului.

Dispozitivul are un termostat electronic convenabil care vă permite să reglați gradul de încălzire a fierului de curling într-un mod optim convenabil. Cordul are un unghi de rotație de 360 de grade și o lungime convenabilă pentru lucrul confortabil al maestrului.

Alte caracteristici Vârf termorezistent, mănușă termică inclusă
Culoarea rosie
Diametrul fierului de curling 19-32 mm
Putere, W 60
Culoare primară Roșu
Acoperire din fier curling titan-turmalină
Temperatura de operare 120-200 C
Termostat electronic