Masina de frezat mini (0,2 mm) FREESTYLE MINI DEWAL 03-013

770 lei
Garanție 12 luni

în Chișinău este
în Moldova este

DEWAL 03-013 Freestyle Mini trimmer este conceput pentru a crea contururi, trecere netede și design barba.


O trăsătură distinctivă a tunsului este o înălțime de tăiere foarte mică de 0,2 mm. Pentru alte lungimi, puteți utiliza duzele care vin împreună cu kitul (3,6,9,12 mm). Dinții blocului de cuțit al tunsului sunt adânci, iar acest lucru vă permite să lucrați la un pieptene, precum și să faceți liniile care sunt necesare la crearea de decolorare.


Blocul de cuțit este îndepărtat ușor cu un singur clic fără utilizarea unei șurubelnițe. Vă recomandăm întreținerea și lubrifierea regulată a unității de lame, deoarece curățenia unității de lame este direct legată de durata de viață a sculei.


Tunsul este foarte ușor - greutatea sa este de doar 135 de grame. Pe partea din spate a corpului de tuns, există un desen de factură din cauza căruia tunsul nu alunecă în mână în timpul funcționării. Când bateria este complet încărcată, trimmerul funcționează continuu timp de 90 de minute.Trimerul are o baterie Li Ion de nouă generație, fără efect de memorie. Acest lucru este foarte convenabil, pentru că dacă instrumentul este mort și trebuie să continuați tăierea, îl puteți conecta la rețea și puteți continua să lucrați. Dacă acționați trimmerul în timpul încărcării, acesta nu se va încărca.


Specificații:


- Tip de alimentare: Baterie: Rețea

- Puternic motor rotativ fiabil și fiabil, 5500 rpm.

- Baterie cu litiu-ion (Li-Ion) fără efect de memorie

- Durată de viață a bateriei: 90 de minute

- Încărcare baterie: 60 minute

- indicator de încărcare

- greutate 135 g

- Reglarea înălțimii de tăiere: 0,2 mm

- Bloc cuțit: detașabil, din oțel, în formă de T, lățime 43 mm

- 4 duze (3; 6; 9; 12 mm)