Placa gofre GOLDEN PRO-Z DEWAL 03-030Z

1050 lei

în Chișinău este
în Moldova este

Placa gofre DEWAL GOLDEN Pro Z 03-030Z este un dispozitiv profesional de înaltă calitate, echipat cu funcția de a crea o ondulare pentru implementarea coafurii perfecte pe părul de orice lungime. Pinza de ondulare de înaltă calitate afectează ușor structura părului, permițându-vă să creați în mod sigur coafuri fără riscul de traume ale părului. Plăcile dispozitivului au o acoperire ceramico-turmalină care protejează părul în timpul coafării și vă permite să aveți un efect benefic asupra structurii lor folosind funcția de ionizare.

Gofreul DEWAL GOLDEN Pro Z 03-030Z sunt puternice și durabile, potrivite optim pentru utilizarea profesională zilnică. Datorită acoperirii ceramice, este asigurată încălzirea uniformă a dispozitivului - buclele dobândesc rapid forma dorită și aspectul perfect. Părul devine mai elastic și strălucitor datorită efectelor ionilor negativi emiși de turmalină.

Tongs-urile profesionale au o putere optimă de 48 W, temperatura de lucru a încălzirii suprafeței plăcilor este de la 140 până la 230 de grade. Placa are funcția de a crea o ondulare medie, care este cea mai relevantă pentru orice tip de păr. Designul are un fir rotativ convenabil.


Alte caracteristici Încălzire rapidă a placilor

Culoare Auriu

Putere, W 48

Regulator de temperatură Mecanic

Lungimea placilor de lucru, cm 9,5

Temperatura maximă de lucru, C 230

Temperatura minimă de lucru, C 140

Acoperire plăci ceramico-turmalin

Tip pânză ondulare mică

Lățimea placilor de lucru, cm 4,5