Placa gofre PRO-Z MIDI DEWAL 03-66Z

530 lei
Cantitatea
Garanție 12 luni

în Chișinău este
în Moldova este

Tip gofre
Alte caracteristici Pentru a lucra întreaga lungime a părului
Dimensiunile produsului 29 x 7 x 3 cm
Culoare neagră
Putere 35 W
Termostat nu
Lungimea lamelor de lucru 9 cm
Temperatura maximă de funcționare 200 С
Temperatura minimă de funcționare 200 С
Plăci de acoperire Titan-turmalină
Lățimile lamelor de lucru 2,5 cm

Placa gofre DEWAL Pro-ZMidi 03-66Z este o soluție confortabilă pentru crearea de volum la rădăcină și de lucru pe întreaga lungime a părului în condiții profesionale. Placa are un design elegant și o formă ergonomică de suprafață convenabilă, care asigură utilizarea cea mai confortabilă a dispozitivului pe întreaga perioadă de funcționare.

 Acoperirea cu turmalină de titan oferă un efect impresionant asupra părului: datorită ionizării, electrificarea părului este eliminată, elasticitatea și aspectul sunt îmbunătățite. Datorită titanului, rezistența structurală maximă este asigurată chiar și în timpul utilizării îndelungate. Părul nu este rănit în timpul coafării, nu este uscat, căldura este distribuită uniform pe plăcile de titan și nu dăunează structurii părului.

Placa DEWAL Pro-ZMidi 03-66Z - datorită suprafeței crescute a lamei de lucru (25 x 90 mm), ceea ce face ca volumul să devină și mai ușor și mai rapid. Gofreul captează în mod convenabil încuietori și creează un volum vizibil în păr pe întreaga lungime, care va dura aproape până la următoarea spălare a capului. Dispozitivul este echipat cu un indicator luminos. Cablu rotativ convenabil de 360 de grade, lungime de 2,5 m.