Aparat (mașină) de ras BARBER STYLE DEWAL 03-017

945 lei

în Chișinău este
în Moldova este

Descrierea produsului:

Aparatul de ras DEWAL BARBER STYLE este indispensabil pentru proiectarea contururilor și pentru a atinge o netezime perfectă.

Blocurile de tăiere bărbierit se mișcă independent unul de celălalt la o viteză de 9500 rpm și, prin urmare, la tăiere și bărbierit, se obține cel mai bun rezultat.

Pentru a preveni uzura capului de bărbierit, folosiți presiune minimă pe piele atunci când lucrați. Pentru a maximiza senzația de confort și a menține viața de bărbierit, asigurați-vă că curățați bărbieritul după fiecare utilizare. Când transportați și depozitați, utilizați întotdeauna un capac de protecție pentru a preveni deteriorarea capului de bărbierit.

Partea de sus a bărbierului este ușor de îndepărtat pentru curățare. Pentru a face acest lucru, apăsați butonul din partea carcasei. Capetele de bărbierit acoperite cu titan sunt bine fixate și nu cad la curățare. Setul include încărcare micro-USB convenabilă și, prin urmare, puteți încărca aparatul de bărbierit atât din rețea, cât și dintr-o baterie externă.

Specificații:

- Tip de alimentare: baterie, rețea

- Motor rotativ puternic

- 9500 rpm.

- Baterie cu litiu-ion (Li-Ion) fără efect de memorie

- Durată de viață a bateriei: 90 de minute

- Încărcare baterie: 180 minute

- 2 unități mobile de tăiere

- Capete de bărbierit cu pulverizare din titan

- Putere 5W

- Adaptor de rețea 0,8 m

- cablu micro-USB

- Inclus: perie de curățare, capac de protecție