caracteristici:

Brand DEWAL

Tip Clipper

Alte caracteristici Ecran LCD, buton Turbo, zgomot redus

Culoare neagra

Baterie litiu polimer (Li-pol)

Greutate, gr 210

Înălțimea duzei 3, 6, 9,12 mm

Înălțimea de tăiere mm 1

Afișare Da

Numărul de rotații pe minut 7000

Cuțit Material Metal, Ceramică

Duze, buc 4

Pe baterii

Reglarea înălțimii de tăiere De la 1 la 1,9 mm

Cuțite demontabile, buc. 2

Lățimea cuțitului 40 mm, 40 mm

Durată de viață a bateriei, min 90


Descrierea produsului:

Clipper DEWAL ULTRA 03-071 - un dispozitiv profesional pentru tăierea la coafor, precum și pentru uz casnic. Mașina are un design elegant și un stil impecabil, ceea ce îl face să arate rafinat și iese în evidență de restul accesoriilor coaforului. Nivelul redus de zgomot creează condiții de lucru optim confortabile pentru coafor. Există posibilitatea reglării vitezei, care este cea mai convenabilă pentru crearea de opțiuni creative de tuns.

Durata de încărcare a dispozitivului este de doar o oră și jumătate, în timp ce durata bateriei este de 90 de minute. Designul ușor al mașinii, a cărui greutate este de 210 g, facilitează foarte mult munca maestrului.

Mașina de tuns DEWAL ULTRA 03-071 are două cuțite - metal și ceramică, care asigură funcționarea de înaltă calitate a dispozitivului. Lățimea cuțitelor este de 40 mm. Dispozitivul are patru duze, ceea ce face posibilă efectuarea unei largi varietăți de opțiuni de tunsoare. Aparatul are un ecran LCD convenabil care vă permite să vedeți nivelul bateriei.