caracteristici:

Brand DEWAL

Alte caracteristici Vârf rezistent la căldură, termo-mănușă inclus

Culoarea rosie

Diametrul fierului de curling 13-25 mm

Putere, W 65

Culoare primară Roșu

Acoperire din fier curling titan-turmalină

Temperatura de operare 120-200 C

Termostat electronic


Descrierea produsului:

Ondulatorul de păr Dewal Curl Up cu un regulator de temperatură 03-1325R este un fier de curling elegant conic pentru crearea de bucle creative și coafuri elegante impecabile.

Designul conține un regulator special de temperatură care vă permite să creați un nivel optim de temperatură în funcție de structura părului și opțiunile de coafare. Fierul curling conic are caracteristici tehnice de înaltă calitate pentru o muncă profesională optimă pentru o lungă perioadă de timp.

Dewal Curl Up ondulator de păr cu regulator de temperatură 03-1325R conține un înveliș special de titan-turmalină care reduce nivelul de efecte dăunătoare asupra părului și este cea mai bună soluție pentru crearea unui coafat sigur. Dispozitivul este capabil să se încălzească până la o temperatură de 120-200 de grade, ceea ce este cel mai convenabil pentru activitatea profesională a maestrului.

Designul are un vârf special rezistent la căldură, care asigură o funcționare sigură în timpul procedurii de curling. Diametrul fierului de curling este de 13-25 mm. și este optim pentru crearea de bucle îngrijite. Firul care se rotește cu 360 de grade are o lungime de 2 m și oferă cea mai confortabilă utilizare.