caracteristici:

Brand DEWAL

Alte caracteristici Vârf rezistent la căldură, lamă de lucru extinsă

Culoarea rosie

Diametrul fierului de curling 13 mm

Putere, W 20

Culoare primară Roșu

Acoperire din fier curling titan-turmalină

Temperatura de funcționare 190


Descrierea produsului:

Ondulator de păr DEWAL Red Titanium 03-2013 - un dispozitiv profesionist pentru crearea de coafuri originale sub formă de bucle îngrijite de diferite diametre. Designul ergonomic al fierului de curling vă permite să țineți dispozitivul în mână și să efectuați coafură zilnic în condiții confortabile.
Estetica ridicată a designului fierului de curling creează un stil special de design, care are un design exterior original și atrage atenția deosebită.

Ondulator de păr DEWAL Red Titanium 03-2013 face față cu ușurință părului ondulat de orice structură și este soluția optimă pentru activitatea profesională a maestrului. Datorită designului special al fierului de curling, devine posibil să se formeze bucle elegante de formă corectă. Suprafața este echipată cu un strat de titan-turmalină care oferă caracteristici performante ale dispozitivului, precum și un efect blând asupra părului.

Datorită ionizării negative pe care le creează turmalina, părul devine bine îngrijit și strălucitor, precum și câștigând o elasticitate ridicată. Dispozitivul are un vârf rezistent la căldură pentru lucrul în siguranță al maestrului. Temperatura maximă de încălzire este de 190 de grade.