Ondulator de păr TitaniumT Pro cu reglare a temperaturii (25 mm) DEWAL 03-25T

750 lei

în Chișinău este
în Moldova este

caracteristici:
Brand DEWAL
Alte caracteristici Vîrf rezistent la căldură
Culoare neagra
Diametrul fierului de curling 25 mm
Putere 65W
Culoarea principală Gri
Acoperire din fier curling titan-turmalină
Temperatura de operare 140-200 C
Termoreglare electronică

Descrierea produsului:

Ondulatorul de păr DEWAL TitaniumT Pro cu un regulator de temperatură 03-25T este un fier de curling original de la un cunoscut brand, care are dimensiuni standard pentru crearea de stil luxos sub formă de bucle romantice și valuri grațioase. Folosind un instrument convenabil și sigur, puteți crea cele mai relevante coafuri fără a vă răni părul.

Buclele structurate de lux au devenit posibile chiar și acasă, toate acestea datorită dezvoltării unice a mărcii germane. Buclele își păstrează forma mult timp și arată minunat, creând un aspect elegant.

Ondulatorul DEWAL TitaniumT Pro cu regulator de temperatură 03-25T este echipat cu o acoperire specială de titan-turmalină care creează caracteristici tehnice speciale ale produsului. Titanul asigură o rezistență crescută la uzură a structurii, iar turmalina permite menținerea părului sănătos la un nivel ridicat datorită procesului de ionizare.

Fierul curling de canalizare este cea mai bună soluție pentru munca profesională. Datorită formei ergonomice, structura este convenabilă să vă țină în mână și să vă ondulați mult timp. Temperatura de lucru pentru încălzirea fierului de curling este de 140-200 grade. Un termostat convenabil vă permite să variați nivelul de temperatură. Designul este echipat cu un vârf special care nu se încălzește în timpul funcționării fierului de curling.