Placă-gofre PRO-Z MINI DEWAL 03-019M

430 lei

în Chișinău este
în Moldova este

Caracteristici

Brand DEWAL

Tipul placa gofre

Alte caracteristici Pentru un volum bazal

Culoare neagra

Putere, W 18

Lungimea pânzei de lucru, cm 6

Temperatura maximă de lucru, C 200

Temperatura minimă de lucru, C 200

Acoperirea plăcilor ceramice

Tip pânză ondulare mică

Lățimea pânzelor de lucru, cm 1,5

Descrierea produsului:

Placă de ondulare DEWAL Pro-ZMini 03-019M este o soluție profesională pentru crearea de coafuri ondulate, precum și pentru un volum de rădăcină fără cusur. Dimensiuni mici, aparatul este ideal pentru părul de orice lungime. Cernelele sunt deosebit de relevante pentru crearea unui volum bazal de tunsori scurte în cascadă, vă permit să creați rapid și confortabil un volum luxos la rădăcini.

Plăcile înguste confortabile surprind perfect fiecare fir, permițându-vă să creați coafuri voluminoase elegante. Modelul profesional al prăjitoarelor este echipat cu plăci plutitoare care captează în mod ideal încuietori. Datorită încălzirii uniforme a suprafeței plăcilor, supraîncărcarea părului este exclusă. Crearea coafurilor voluminoase, fără a dăuna părului, a fost posibilă datorită unui dispozitiv profesionist de la celebrul brand Dewal.

Designul compact al colțurilor de ondulare DEWAL Pro-ZMini 03-019M le face convenabile pentru depozitare și ușor de călătorit. Sfarcurile profesionale vor fi cea mai bună soluție atât pentru coafor, cât și pentru uz casnic. Greutatea produsului este de 192 g, lungimea cârligelor este de 15 cm.

Pânzele au o acoperire ceramică unică, ceea ce reduce riscul de rănire a părului în timpul coafării. Ondularea mică creează un volum optim la rădăcini, oferind un stil creativ. Temperatura de lucru a suprafeței principale este de până la 200 de grade. Încălzirea se efectuează cât mai rapid - în termen de 60 de secunde. Designul are un cablu rotativ convenabil.