caracteristici:

Brand DEWAL

Tipul gofre marunte

Alte caracteristici Pentru un volum 

Culoare neagra

Putere, W 30

Regulator de temperatură Mecanic

Lungimea pânzei de lucru, cm 9

Temperatura maximă de lucru, C 200

Temperatura minimă de lucru, C 140

Acoperire cu plăci de titan-turmalină

Tip pânză ondulare mică

Lățimea pânzelor de lucru, 1 cm 

Descrierea produsului:

Placa DEWAL Pro-ZSlim 03-870 - o soluție confortabilă pentru crearea unui volum bazal în condiții profesionale și casnice. Tongs-urile profesionale au un design elegant și o formă ergonomică de suprafață convenabilă, care asigură utilizarea cea mai confortabilă a dispozitivului pe întreaga perioadă de funcționare.

Acoperirea cu turmalină de titan oferă un efect impresionant asupra părului: datorită ionizării, electrificarea părului este eliminată, elasticitatea și aspectul sunt îmbunătățite. Datorită titanului, rezistența structurală maximă este asigurată chiar și în timpul utilizării îndelungate. Părul nu este rănit în timpul coafării, nu este uscat, căldura este distribuită uniform pe plăcile de titan și nu dăunează structurii părului.

Tongs-urile profesionale de ondulare DEWAL Pro-ZSlim 03-870 sunt ideale pentru utilizarea frecventă și sunt cea mai bună soluție pentru crearea coafurii de înaltă calitate. Nippers captează în mod convenabil încuietori și creează un volum vizibil la rădăcinile părului, care va dura aproape până la următoarea șamponare. Temperatura standard de încălzire este de 140-200 de grade. Dispozitivul este echipat cu un regulator de temperatură mecanic convenabil și un indicator luminos. Există un cordon rotativ convenabil.