Placă gofre CONCEPT DUO PRO-Z DEWAL 03-029Z

690 lei
Cantitatea

în Chișinău este
în Moldova este

Descrierea produsului:

Placa gofre DEWAL Concept Duo Pro-Z, 03-029Z, concepute pentru utilizare profesională, sunt perfecte pentru uz profesional și casnic. Designul dispozitivului vă permite să creați coafuri aerate, precum și un volum impecabil la rădăcini. Datorită formei înguste a plăcilor, a devenit convenabil să se creeze un stil creativ chiar și pe părul cel mai scurt.

Placa gofre DEWAL Concept Duo Pro-Z, 03-029Z au plăci ceramice care se încălzesc uniform în 30 de secunde. Dispozitivul vă permite să creați rapid forma dorită a părului, în timp ce părul nu este rănit și nu se desparte nici după utilizarea frecventă a forcepsului.

Corpul ergonomic al produsului vă permite să țineți dispozitivul în mână în mod convenabil, ceea ce reprezintă o condiție importantă pentru activitatea profesională a maestrului. Carcasal produsului nu este supus căldurii, astfel încât riscul de arsuri este eliminat complet.

Puterea produsului este de 25 W, greutatea totală a structurii este de 235 g. Placile de lucru se pot încălzi până la o temperatură de 210 grade. Aparatul profesional este echipat cu un cablu rotativ convenabil.

caracteristici:

Acoperire din turmalină ceramică
Temperatura de operare 210 ° С
Dimensiunea lamei de lucru 15 x 100 mm
Tipul plăcii - mic ondulare
Putere 25 W
Cablu de rețea rotativ 360 ° 3 m
Pentru volumul la rădăcină