Placă de îndreptareca părului CONCEPT CT DEWAL 03-022

1550 lei

în Chișinău este
în Moldova este

Descrierea produsului:

DeWAL Concept CT 03-022 îndrepți - o soluție profesională originală pentru funcția de îndreptare a părului. Produsul este echipat cu un termostat convenabil care vă permite să controlați nivelul de încălzire al plăcilor și să creați coafuri chiar și pe părul deteriorat. Părul subțire slăbit poate fi, de asemenea, îndreptat în siguranță, datorită unei acoperiri ceramice speciale.

Produsul este echipat cu plăci metalice laterale, oferind o oportunitate unică de a folosi colțuri profesionale nu numai pentru a îndrepta șuvițele, ci și pentru a crea bucle luxoase. Designul este echipat cu un strat ergonomic care vă permite să utilizați confortabil produsul într-un mediu profesionist. Este convenabil să țineți colțurile în mână, realizând orice fel de coafură.

Detectoarele DEWAL Concept CT 03-022 au un vârf special rezistent la căldură care vă permite să utilizați dispozitivul confortabil și în siguranță. Produsul este echipat cu o funcție de oprire automată timp de 60 de minute. Pinza are un strat de turmalină ceramică, al cărui scop este de a reduce leziunile părului în timpul coafării, precum și de a asigura funcționalitatea maximă a produsului pe întreaga perioadă de operare.

Turmalina vă permite să creați ionizare care are un efect benefic asupra structurii părului, oferind elasticitate și reducând nivelul de electrificare. Există o copertă convenabilă pentru transport și depozitare confortabilă a produsului.

Caracteristici tehnice:

Acoperire din turmalină ceramică
Păcile plutitoare
Regulator mecanic de temperatură
Temperatura de operare 140-230 ° C
Etapa de temperatură: 10 ° С
Oprire automată după 60 de minute
Dimensiunea plăcii de lucru 20 x 90 mm
Putere 35 W
Cablu de rețea rotativ 360 ° 3 m
Inclus: acoperire termică